Transpordiameti andmetel on täna pärastlõunal põhi- ja tugimaanteed kuivad või soolaniisked. Paiguti sajab kerget lund, sajualas on teedel libedust. Temperatuur on miinuspoolel.

Õhtul sajab mitmel pool vähest lund, Lõuna-Eestis ja saartel võib tibutada vihma, mis teedel juba jäätub. Seega suureneb jäiteoht. Sadu levib öö jooksul põhja poole. Tuul tugevneb ning puhub saartel ja rannikul kuni 17 m/s ja temperatuur on endiselt miinuspoolel. Libeduse oht püsib teedel hommikuni!

Esmaspäeval püsib Soome ja Skandinaavia kohal külm kõrgrõhuala. Puhub tugev ida- ja kirdetuul ning Eestisse jõuab sadu, mis algab lume ja lörtsina ning läheb üle vihmaks, sekka tuleb jäävihma. Jäite tõttu on libeduseoht keskkonnaagentuuri andmetel väga suur. Õhutemperatuur on öösel miinuspoolel, –2 ja –8 kraadi vahel, ja päeval –1 kuni –6 kraadi. Liivi lahe ümbruses ja Eesti lõunapiiril võib temperatuur ka nulli minna.

Teisipäeval sajab siin-seal lörtsi ja vihma ning puhub tugev lõunakaare tuul. Õhutemperatuur on öösel –2 kuni –8 kraadi, päeval 0 kuni –6 kraadi.

Kolmapäeval jääb Eesti läänepoolse madalrõhuala serva: kohati sajab veidi lörtsi ja vihma ning puhub kagutuul, mis päeva peale nõrgeneb. Õhutemperatuur on juba rohkem plussis, –3 ja +2 kraadi vahel.

Neljapäeval jääb madalrõhuala idaserv Eestit katma. Sajab lörtsi, ida pool ka lund, puhub taas kagutuul, mis tugevneb. Õhutemperatuur on öösel –1 kuni –6 kraadi ja päeval jääb –3 ja +3 kraadi vahele.

Reedel sajab taas lund ja lörtsi, puhub tugev kagu- ja lõunatuul ning õhutemperatuur on öösel –4 kuni +1 kraadi, päeval –2 kuni +3 kraadi.