Täna päeval kostitas eestlasi lume- ja lörtsisadu, kohati tuli ka vihma. Teedelgi ei olnud olukord kiita ja mitmel pool olid sõidutingimused halvad – tihedas sajus olio nähtavus piiratud ja üürikeseks tekkis ka tuisuvaale.

Homme on oodata muutust - laupäeval liigub madalrõhkkond Skandinaaviast itta ning laieneb vööndina üle Eesti ja Läti. Öösel on veel kohatisi lörtsihooge, kuid päeval sajab juba laialdaselt vihma. Pärastlõunal lääne poolt alates saab suurem sadu läbi. Tuul nõrgeneb. Õhutemperatuur on öösel -1..+4 kraadi, päeval tõuseb 3..9 kraadini.

Vihmasele laupäevale järgneb suurema sajuta pühapäeva hommik. Öösel liigub üle Eesti nimelt kõrgrõhuhari. Õhutemperatuur on -2..+3 kraadi ning puhub mõõdukas läänekaare tuul.

Hommikuks laieneb Läänemerele uue madalrõhkkonna serv ja selle survel tugevneb meil lõunakaare tuul. Sajupilvi jõuab tänastel andmetel põhiliselt Eesti põhjapoolsesse ossa ja Peipsi äärde, millest tuleb siiski ka vihma. Saabuvas soojemas õhumassis tõuseb temperatuur aga 10..15 kraadini, tuulele avatud rannikul jääb veidi madalamaks.