Homme laieneb Põhjamere äärest madalrõhkkond Läänemere äärde. Öösel hakkab alates Lõuna-Eestist alates lund sadama. Päeval sajab nii märga lund kui vihma. Tuul puhub idakaarest. Õhutemperatuur on öösel 0 kuni -6, päeval +1 kuni +6 kraadi.

Reedel laieneb madalrõhkkond üle Läänemere idakalda. Ööks lisandub niiskust. Sajab lörtsi ja vihma. Õhutemperatuur on öösel -2 kuni +2 kraadi. Päeval jõuab soojem õhumass Eestisse. Kohatised sajuhood tulevad juba vihmana. Ida- ja kagutuul läheb õhtupoolikul tugevamaks. Õhutemperatuur tõuseb +4 kuni +10 kraadini.

Laupäeval liigub madalrõhkkond üle Läänemere ja toob vihma, öö hakul võib sekka ka lörtsi tulla. Pärastlõunal sadu lakkab. Puhub tugev kagu- ja lõunatuul, päeval pöördub edelasse ja nõrgeneb. Õhutemperatuur on öösel 0 kuni +5, päeval +5 kuni +8 kraadi.

Pühapäeva öösel madalrõhkkond eemaldub ja saju võimalus väheneb. Tuul pöördub järk-järgult läänekaarde. Õhutemperatuur on -2 kuni +2 kraadi. Päevaks laieneb kõrgrõhkkond Skandinaaviast Eesti kohale. Pilved hõrenevad ja ilm on sajuta. Õhutemperatuur on +4 kuni +10 kraadi, selgema taeva korral võib Lõuna-Eestis veel paar kraadi kõrgemale tõusta.

Esmaspäeva öösel liigub kõrgrõhkkond Läänemerele ja päeval eemaldub Leedu kohale. Eesti jääb selle servaalale. Ilm on sajuta ja tuul nõrk. Edelavoolus lisandub märksa soojemat õhku. Õhutemperatuur on öösel 0 kuni -5, päeval +7 kuni +12, kohati võib +14 kraadini tõusta.

Teisipäeval taandub kõrgrõhuala veidi lõuna poole, kuid selle põhjaserv ulatub üle Eesti. Ilm on sajuta. Edelatuul tasapisi tugevneb. Õhutemperatuur on öösel 0 kuni +5, päeval +10 kuni +15, meretuulega rannikul jääb +5 kraadi lähedale.

Kolmapäeval laieneb Skandinaaviasse madalrõhkkond. Kõrgrõhkkond taandub Venemaale, jääb aga servaga Läänemere idakallast katma. Lisandub pilvi, kuid sadu tõenäoliselt veel ei jõua. Lõunakaarest saabuv õhk on ikka soe. Õhutemperatuur on öösel -2 kuni +4, päeval +8 kuni +13, päikeselisel päeval võib veel paar kraadi kõrgemale tõusta.