Neljapäeva öösel liigub väike osatsüklon taas üle Liivi lahe kagusse. Öö hakul sajab lund ja lörtsi, pärast keskööd sajupilved eemalduvad ja selgineva taeva all langeb õhutemperatuur -3..-8, Põhja-Eesti sisealadel -9..-14 kraadini.

Tuul pöördub põhjakaarde ja on tuntav. Saaremaal, Hiiumaal ja Liivi lahe ümbruses võib puhanguid ka üle 15 m/s olla. Hommikul tuul nõrgeneb ja päeval pöördub läänekaarde. Pilvi on keskpäevani hõredalt ja õhutemperatuur tõuseb 0..+3 kraadini, Tallinn-Tartu joonest ida pool võib pisut alla 0 kraadi jääda.

Õhtuks aga läheneb Skandinaaviast juba uus ja märksa aktiivsem madalrõhkkond ning selle eel kandub tihe lume- ja lörtsisadu Eesti lääneserva. Tuul pöördub kagusse ja tugevneb.

Reedel liigub aktiivne madalrõhkkond üle Soome itta ja selle lõunaserva mööda kandub Eesti kohale soe õhumass. Öö hakul sajab lörtsi ja vihma, Kirde-Eestis võib algul ka lund tulla. Pärast keskööd saab suurem sadu läbi. Puhub tugev lõuna- ja edelatuul puhanguti 15, rannikul 18 m/s.

Pärast keskööd pöördub kõikjal edelasse ja paisub veel tugevamaks. Õhutemperatuur võib öö hakul veel alla 0 kraadi olla, hommikuks tõuseb aga +1..+5 kraadini. Ennelõuna on selgem ja sajuta. Pärastlõunal läheb pilvisemaks. Uus sajutsoon võib juba õhtuks Lääne-Eestisse jõuda. Puhub väga tugev edelatuul, puhanguid on sisemaal 15-18, saartel ja rannikul kuni 23 m/s, õhtupoolikul tuul nõrgeneb. Õhutemperatuur on 5..9, Kagu-Eestis 10..13 kraadi.

Laupäeva öösel liigub madalrõhulohk ühes sajupilvedega üle Eestis. Edela- ja lõunakaare tuul on pisut nõrgem. Päeval tugevneb kõrgrõhuhari ja saju võimalus on väiksem. Puhub võrdlemisi tugev edelatuul. Õhutemperatuur on öösel 0..+5, päeval 4..8 kraadi.

Pühapäeva öösel jõuab juba järgmine madalrõhulohk. Sajab rohkelt vihma, sekka ka lörtsi. Puhub mõõdukas lõunakaarde tuul. Õhutemperatuur -2..+3 kraadi. Päeval saab mõjusamaks kõrgrõhuala serv ja saju võimalus on väiksem. Puhub tugev edelatuul. Õhutemperatuur on 4..9 kraadi.

Esmaspäeval liigub üle Skandinaavia põhjatipu madalrõhkkond ja selle lõunaserva mööda kandub edelavoolus üle Läänemere mõõdukalt sooja ja niisket õhku. Sajusem on tõenäoliselt öö hakul (lörts, vihm) ja uuesti õhtupoolikul (enamasti vihm). Puhub tugev edelatuul. Õhutemperatuur öösel -1..+4, päeval 4..10 kraadi.

Teisipäeval kandub eemalduva madalrõhkkonna järel loode poolt jahedamat ja kuivemat õhku. Tugevneva kõrgrõhkkonna tingimustes saju võimalus väheneb ja selgineva taeva all langeb õhutemperatuur öösel 0..-5 kraadini, päeval tõuseb 4..10 kraadini. Puhub võrdlemisi nõrk läänekaare tuul.

Kolmapäevane ilm on kõrgrõhkkonna servas sajuta. Tuul pöördub edelasse ja lõunasse ning tugevneb eelkõige saartel ja põhjarannikul. Õhutemperatuur öösel -2..+3, päeval 5..11 kraadi.