Pühapäeval liigub madalrõhkkond Botnia lahele ja selle lõunaserv laieneb Läänemere äärde. Sajab lund ja tuiskab, õhtu poole võib saartel ka lörtsi tulla. On võimalik jäide. Tugeva lõuna- ja kagutuul puhangud võivad sisemaal 15, rannikul 20 m/s tõusta. Õhutemperatuur on öösel -4 kuni -10, hommikuks tõuseb Lääne-Eestis 0 kuni -4 kraadini, päeval -1 kuni -6 kraadi, Lääne-Eestis -1 kuni +1 kraadi.

Ilmajaamst öeldi Delfile, et viimaste ilmakaartide järgi on pühapäevaks oodata lõuna-edelatuult, mis võib puhanguti ulatada kuni 10 meetrini sekundis. Karta on ka, et lumesadu võib Otepääle jõuda juba ennelõunal. Temperatuur võib hommikul olla -7 kuni -8 kraadi, päeva peale tõuseb -4 kuni -2 kraadini.

Neljapäevaks tugevneb kõrgrõhuala ja taevas selgineb. Tuul on nõrk, tugevamaks läheb õhtul. Õhutemperatuur on öösel -12 kuni -18, Ida-Eestis pole välistatud langus -23 kraadini, päeval -8 kuni -14 kraadi.

Reedel liigub järgmine madalrõhulohk Läänemere äärde ning toob sajupilvi. Öösel sajab põhiliselt saartel, päeval laieneb sadu mandrile, võib tuisata. Puhub tugev lõunatuul. Õhutemperatuur on öösel -12 kuni -18, saartel ja läänerannikul -6 kuni -11, päeval -5 kuni -10 kraadi.

Laupäeval tuleb Norra merele uus madalrõhkkond ja selle idaserv laieneb üle Läänemere. Siin-seal sajab vähest lund. Puhub tugev lõuna- ja kagutuul. Õhutemperatuur on öösel -10 kuni -16, päeval -3 kuni -9 kraadi.